Verschillende bedrijven openen dit weekend haar deuren voor publiek, u kunt bij 2 verschillende wijngaarden (vinea cura en kepelkeshof) langs gaan en lokale wijn proeven, u kunt bij een prachtige kijktuin (Anfra) rondslenteren,  u kunt bij een boswachterij (kievit) kijken waar van alles te beleven is waaronder een prikkelpad en u kunt meer te weten komen over bijen bij in de 7e hemel. Zie hieronder voor meer informatie per deelnemend bedrijf.

Deelnemende bedrijven

In de 7e hemel
Bloemen en fruitpluktuin in ontwikkeling; kom nu alvast kijken wat er allemaal al gerealiseerd is en wat er nog gaat komen. Er is een imkerij met bijenstand en informatie. We hebben een natuurlijke speelheuvel en er komt een natuurlijke zwemvijver. U waant zich bij ons in een natuurparadijs; de 7e hemel.

Belgenhoek 7
Grashoek
http://www.inde7ehemel.com/

Anfra
Helenaveenseweg 3
Grashoek
http://members.home.nl/anfrapeeters/

Kapèlkeshof
Roomweg 85
5985 NS Grashoek
http://www.kapelkeshof.nl/

Vinea Cura
U bent van harte welkom om zorgwijgaard Vinea Cura te bezoeken en kennis te nemen van de sfeer en ambiance waar mensen vanuit verschillende doelgroepen een waardevolle (arbeidsmatige) dagbesteding vinden. In het seizoen, van april tot oktober, kunt u genieten van een hapje en een drankje op ons sfeervolle terras aan de wijngaard; waar zorg en gastvrijheid elkaar ontmoeten.

Marisstraat 13a
5986 NC Beringe
http://vineacura.nl/

Boswachterij "De Kievit"
Op de grens van Beringe en Grashoek ligt een fraai stukje natuurschoon.
Hier worden rondleidingen verzorgd door echte natuurliefhebbers die jullie op een smakelijke manier inwijden in de boeiende wereld die “natuur” heet.

Op dit perceel ligt ook HET PRIKKELPAD;
een rolstoelvriendelijk belevingspad waar mensen mét en zónder een beperking, jong én oud, de natuur kunnen beleven en ontdekken door middel van horen, zien, voelen en ruiken.

Marispaedje 1
Beringe
http://boswachterijdekievit.jouwweb.nl

Huifkar Verhuur Beumers
Wij hebben een bedrijf dat huifkar tochten en treinritjes organiseert. Voor bedrijfsuitjes en familiefeesten, buurtfeesten, dorpfeesten en opendagen van bedrijven. Men kan de route zelf bepalen maar wij zetten ook gezellige routes uit met leuke tussenstops.
Er kunnen groepen van 15 tot 90 personen mee.

Pastoor Goossensstraat 34
5985PX Grashoek
https://www.venloonderneemt.nl/bedrijf/huifkar-verhuur-beumers-119742

Dierenpension Grashoek Hovensbos
Dierenpension Hovensbos zet haar deuren tijdens Grashoek smaakt naar meer zat. 20 en zondag 21 mei vanaf 10.00 uur open.
Graag laten wij zien hoe pensiondieren hun vakantie bij ons doorbrengen!

Houwenberg 1a
5985PE Grashoek
https://www.hovensbos.nl/

Houbenkunst
Ontginningsweg 22A
5985NE Grashoek
www.Houbenkunst.nl

Grashoekholsteins.nl
Vliegertsdijk 18
5985PD Grashoek
www.grashoekholsteins.nl

 Asperges van het veld
www.aspergesvanhetveld.nl