‘Grashoek smaakt naar meer’

Op 20 en 21 mei is er van alles te ontdekken en beleven in het Noord Limburgse Grashoek.
Tijdens het weekend ‘Grashoek smaakt naar meer’ mag iedereen komen ‘ontdekken, ‘beleven’ en ‘proeven’ van de verscheidenheid die Grashoek op recreatief gebied te bieden heeft.

Ontdek de prachtige natuur, op de fiets, te voet, of laat u rijden met een treintje of een huifkar. Struinend door bossen, natuurgebieden, weilanden en langs water en akkers kunt u eindeloos dwalen aan de rand van de Peel. Ontdek hoeveel vogels, reeën, en andere dieren er leven in en rond Grashoek. Overnacht bij één of meer van de vele campings of bij een Bed & Breakfast. Alle accommodaties zetten tijdens het weekend hun deuren open om er een kijkje te nemen.

Beleef van alles tijdens de fiets- en wandelroutes, ze voeren u onder andere langs een boswachterij, een kijktuin, wijngaarden, een golfdomein, meerdere verblijfsaccommodaties en Beringerzand met z’n vele attracties. Heeft u altijd al iets meer willen weten over bijen, ook daar kunt uitleg van krijgen.
Proeven kunt u van de lokale streekproducten, zoals asperges, wijn, aardbeien en vlees. Op gebied van horeca zijn er verscheidene gelegenheden (ook langs de wandel- en fietsroutes).

Op beide dagen, wordt er op het gezellige dorpsplein bij de kerk voor jong en oud van alles georganiseerd en valt er veel te beleven. Op zaterdagavond is er een gezellig programma met muziek.