Tijdens dit weekend openen alle campings en bed en breakfasts hun deuren om gewoon even een kijkje te nemen ook al overnacht u elders of overnacht u dit weekend gewoon thuis. U kunt hierdoor ontdekken waar u tijdens uw volgende korte of lange vakantie terecht kunt om te overnachten en wat iedere afzonderlijke locatie te bieden heeft.

Deelnemende bedrijven

Camping 't Haasje

Wil je een keer dat jij, je gezin met je hond tot rust komen, kom dan gezellig bij ons op de camping.Onze faciliteiten zijn ervoor gemaakt, dat je met gezin en hond(en) heerlijk kunt relaxen bij ons. Lekker luxe verwennen ‘s ochtends met een ontbijtje of een broodje van de broodjesservice. Daarnaast biedt de omgeving vele wandel- en fietsmogelijkheden. Zelfs een kanotrip kan niet ontbreken, tijdens één van deze ontdekkingstochten.

Houwenberg 2
5985 PE Grashoek
http://www.minicampingthaasje.nl

Beringerzand

Beringerzand is de ideale camping voor iedereen die van kamperen houdt. Je kampeert op veldjes met speeltoestellen die aangepast zijn aan de leeftijd van kinderen. Ook is er een binnenzwembad… en binnenspeeltuin Kinjerkriebel. Heeft u geen kampeermiddel? Wij verhuren ook stacaravans, tipitenten en luxe bamboe lodge tenten.

Speciaal voor het evenement ‘Grashoek smaakt naar meer’ biedt Camping Beringerzand’ kampeerweekend aan. Het kampeertarief voor dit weekend € 35,00 per plaats, inclusief 2 personen, evt. een huisdier, toeristenbelasting en stroomgebruik.

Heide 5
5981 NX Panningen
http://www.beringerzand.nl/

Uitspanning Zonnedauw

“Neem een kijkje bij Uitspanning Zonnedauw en ontdek hoe wij duurzaam kamperen vorm geven. At Koning licht graag de toegepaste technieken en de toekomstplannen aan u toe”.

Belgenhoek 17a
5985 NJ Grashoek
http://www.uitspanning-zonnedauw.nl

Torenvalk

" Even helemaal tot rust komen in onze B&B,  genieten van rust en ruimte."

Ontginningsweg 9
5985 ND Grashoek
http://www.bbdetorenvalk.nl/

Camping Peelweide
Spiesberg 23
5985 NP Grashoek
http://www.peelweide.nl/

Groepsaccommodatie Aan de Linde
Struiken 6
5993 Maasbree
http://www.aandelinde.nl/

B & B Grasheukske
Belgenhoek 9
Grashoek
http://www.grasheukske.nl